Team Málaga

Het Yoga Hotel team bestaat in Málaga uit Gwen (yogadocente en coach), Marlieke (kok) en Irene (organisatie).

Welkom in Het Yoga Hotel.

Gwen

Gwen (41) is yogadocente, mindfulness trainer en gecertificeerd stresscoach. Ze houdt zich dagelijks bezig met het begeleiden en ondersteunen van moeders op zoek naar balans, met behulp van yoga en coaching. Ze is eigenaresse van Mama GLOW. Dit is dé plek voor moeders in Breda op het gebied van yoga, advies en support. Ook ontwikkelde ze een persoonlijk ontwikkelprogramma ‘Prikkelproof’ dat ervoor zorgt dat je vitaal in het (werkende) leven staat en tools geeft om beter om te gaan met stress. 

Naast dat ze zelf al 20 jaar ‘yogi’ is, geeft ze ruim 10 jaar les: een heerlijke (easy) flow, hatha of yin les met thema’s als balans, zelfzorg en omgaan met stress zijn volledig aan Gwen toevertrouwd. Ze is allesbehalve zweverig, staat met beide benen op de grond en is praktisch ingesteld. Gwen is moeder van 2 tienermeiden (11, 13). Ze is een warme, relaxte persoonlijkheid en een lieve yogadocente. Een feest dat ze onderdeel is van ons team!

In Het Yoga Hotel is het mogelijk om (extra) stappen te zetten: wandelcoaching met Gwen. Deze vorm van coaching helpt je om dingen op een rij te krijgen, het heft in weer in eigen handen te nemen of handvatten te krijgen om gezonder en energieker in het leven te staan. Het is een mooie aanvulling op de yogalessen en je verblijf. Samen wandel je naar een prachtig Boeddhistisch centrum. Wandelcoaching kun je vooraf of ter plekke afspreken (extra fee).

Marlieke

Marlieke is van vele markten thuis. Met veel plezier geeft ze schilderworkshops in haar eigen atelier, schildert zij al of niet in opdracht eigentijdse portretten, schoffelt ze in haar moestuin of is ze bezig met de zoveelste verbouwing. Daarnaast heeft ze een boekenkast bommetje vol met kookboeken. Lekker koken en bakken is haar ding. Het is oprecht een lot uit de loterij dat zij bij Het Yoga Hotel hoort. Haar eerste reactie na een blik in de keuken van onze droomvilla: ‘echt een droom dat ik hier mag koken!’. Marlieke denkt in recepten: van quiches, tot verrassende salades, de allerlekkerste blueberry-muffins en yummy smoothies.

Na een carrière bij o.a. TNO en de ANWB verhuisde zij naar New York. Gelukkig is ze alweer 10 jaar terug want Marlieke is vooral heel fijn om ‘bij in de buurt te zijn’. Zij houdt van reizen, het buitenleven, is sportief en gaat het liefst met haar man en dochter (20) hiken in de bergen. Marlieke is nuchter, gastvrij, vol levensenergie en heeft een positieve mindset. 

Good food = Good mood

Irene

Dankzij mijn empatisch vermogen krijg ik vaak terug “jij zegt precies het juiste zodat ik mij beter voel of inspiratie krijg”. Deze eigenschap is mijn troef. Het is mijn tweede natuur om mee te leven en anderen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. 

Ik ben Irene Lodewick, getrouwd met Paul, moeder van twee sportieve pubers (15, 18) en groot liefhebber van yoga, buiten zijn, de bergen en mijn hond Pleun. Yoga is mijn oplossing voor de alledaagse uitdagingen van het leven als vrouw, moeder en onderneemster. Yoga helpt me: het geeft me energie, inspiratie en ontspanning. En dát is precies wat ik anderen gun: een flinke portie yoga. 

Ik ben eigenaar van de twee állerleukste bedrijven: mijn tekst- en communicatiebureau én Het Yoga Hotel. Deze laatste was mijn ultieme bucketlistdroom: ik liep al jaren met het idee om iets te doen met bijzondere, luxe vakantiehuizen, de kracht van yoga en het inzetten van mijn organisatie-ervaring… Het Yoga Hotel is sinds 2019 mijn antwoord hierop. Het concept staat en loopt als een trein! Mooi om te zien dat zoveel dames instappen en kiezen voor een gave ervaring. ❤ 

the time is always right

Heb je een vraag aan een van ons? Stel ‘m gerust!

info@hetyogahotel.nl 

WhatsApp Stel gerust je vraag