Het Yoga Hotel Team in Málaga bestaat uit:

Marlieke (kok), Martine (puntjes op de i), Irene (organisator) en Sigrid (yogadocent).

Welkom in Het Yoga Hotel.

Irene

Als initiatiefneemster van Het Yoga Hotel hoop ik anderen te stimuleren dromen na te jagen, bewust keuzes te maken in het leven en te doen waar je happy van wordt. Want dat is precies wat ik doe met Het Yoga Hotel.

Ik ben Irene (48) Lodewick, getrouwd met Paul, moeder van twee sportieve gasten (19, 22) en liefhebber van yoga, buiten zijn en van de bergen. Yoga is mijn oplossing voor de alledaagse uitdagingen van het leven als vrouw, moeder en onderneemster. Yoga helpt me: het geeft me energie, inspiratie en ontspanning. En dát is precies wat ik anderen gun: een flinke portie yoga. 

Ik ben eigenaar van twee bedrijven: een communicatiebureau én Het Yoga Hotel. Ik liep al jaren met het idee om iets te doen met bijzondere vakantiehuizen, de kracht van yoga en het inzetten van mijn organisatietalent. Het Yoga Hotel is mijn antwoord hierop. Mooi om te zien dat zoveel dames instappen en kiezen voor een gave ervaring. Lees hier de ervaringen van onze lieve gasten. ❤

The time is always right

Marlieke

Marlieke (56) is van vele markten thuis. Met veel plezier geeft ze schilderworkshops in haar eigen atelier, schoffelt ze in haar moestuin of is ze bezig met de zoveelste verbouwing. Daarnaast heeft ze een boekenkast bommetje vol met kookboeken. Lekker koken en bakken is haar ding. Het is oprecht een lot uit de loterij dat zij bij het team van Het Yoga Hotel hoort. Haar eerste reactie na een blik in de gezellige keuken: ‘echt een droom dat ik hier mag koken!’. Marlieke denkt in recepten: van quiches, tot verrassende salades, de allerlekkerste blueberry-muffins en yummy smoothies.

Na een carrière bij o.a. TNO en de ANWB verhuisde zij naar New York. Gelukkig is ze alweer jaren terug want Marlieke is vooral heel fijn om ‘bij in de buurt te zijn’. Zij houdt van reizen, het buitenleven, is sportief en gaat het liefst met haar man en dochter wandelen in de bergen. Marlieke is nuchter, gastvrij, vol levensenergie en heeft een positieve mindset. 

Good food = Good mood

Martine

Martine is onze ‘puntjes op de i’, zij heeft die paar extra handjes die soms zo belangrijk en fijn zijn. Onze dag en nacht aanpakker. Zij is precies, attent, positief ingesteld en ze houdt van grapjes. In het dagelijks leven is zij een professionele regelnicht: van bruiloft tot uitvaart, van event tot vluchtelingenopvang. Martine regelt het allemaal met veel oog voor detail en de gast. Dat is precies de reden waarom zij zó van toegevoegde waarde is in ons team.

Martine (39) is gek op reizen, samen met haar lief, met vriendinnen of alleen. Deze sprankelende dame is onze gastvrouw 2.0, helpende hand met verstand van zaken. Zij zet onze puntjes op de i.

Aan alles gedacht…

Sigrid @ Het Yoga Hotel

Sigrid

Sigrid (51) is een fijne down-to-earth yogadocent uit Rotterdam. In de zomermaanden vind je haar regelmatig op het strand. In het binnen- en het buitenland, op haar yogamat of op een strandlaken. Ze is sportief en zorgt graag goed voor haar lichaam. Yoga helpt haar hier al jaren bij. Sinds 5 jaar is ze daarom ook yogadocent. In het dagelijks leven werkt ze in de jeugdzorg en part-time als yogadocent bij o.a. Het YogaHuis.

Sigrid staat met beide benen op de grond, is allesbehalve zweverig en is praktisch ingesteld. Een heerlijke hatha, yoga nidra, yin of flow zijn helemaal aan haar toevertrouwd. Zij neemt je stap voor stap mee in de wereld van yoga tijdens onze reis in april  2024.

Namasté

Sigrid @ Het Yoga Hotel
WhatsApp Stel gerust je vraag