De top 8 meest gestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de top 8 meest gestelde vragen over de yogareizen van Het Yoga Hotel.
Ben je benieuwd wie er meegaan, hoeveel vrije tijd je hebt, wat er zoal te doen is in de regio en wat precies is inbegrepen? Lees hier meer.
Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Wie vind je in Het Yoga Hotel?

In het Yoga Hotel vind je ondernemende moeders op zoek naar een effectieve time-out. Dames met behoefte aan opladen in een andere omgeving, even weg van werk en gezin; moeders die geen verplichtingen willen (van een groepsreis) – en wel vrijheid – en de geborgenheid van een groep gelijkgestemden interessant vinden.

Het is geen veganistische, zweverige of stilte yogareis, daar zijn wij zelf te praktisch en nuchter voor. We staan open voor “goed en gezellig” contact met elkaar én respecteren elkaars privacy. We eten gezond en zoveel mogelijk regionale producten (slow food) en als je wilt schenken we bij het diner een glas wijn maar het is géén party-hotel.

Dames mét en dames zonder yoga ervaring; met interesse om kennis te maken met yoga of juist op zoek zijn naar meer verdieping. Het Yoga Hotel is er voor iedereen, want yoga doe je voor jezelf. Het is geen competitie wie de meest ingewikkelde houding lang volhoudt. Wat anderen doen, doet er niet toe. 

De meeste dames komen met een vriendin/zus of alleen. Per reis is er plek voor 10 – 12 deelneemsters.

Is het fijn om alleen te komen?

Ja, het voordeel is dat je met niemand rekening hoeft te houden. Ontstaat er een interessant gesprek of een bijzondere ontmoeting? Dan is dat leuk meegenomen. Maar het moet niet. Het is geen groepsreis: jij bepaalt zelf hoe en met wie je (de rest van) de dag doorbrengt. Na het ontbijt trek je je eigen plan: de hele dag aan het zwembad; koffie drinken op een terrasje; een bezoek aan een stad? Het kan allemaal. Hecht je bijzonder veel waarde aan 100% me-time, huur dan alleen een auto of maak afspraken met anderen waarbij iedereen bijvoorbeeld 1 middag de auto gebruikt.

Als je in een groot verwerkingsproces zit of als je je instabiel voelt, kan yoga in groepsverband soms zwaar zijn. Informeer dan of de reis wel geschikt voor je is.

Zijn mijn vlucht en transfer inbegrepen?

  • Nee, als deelnemer boek je zelf de vlucht en transfer die het beste op jouw wensen aansluiten. Vliegen naar Málaga kan vanaf Eindhoven, Brussel Zaventem, Rotterdam en Amsterdam.
  • Vervoer ter plekke; we raden je aan een auto te huren. Hoe leuk is het om ‘s middags te toeren door Andalusië op zoek naar de leukste dorpjes en het bruisende Málaga? Wij hebben goede ervaringen met Sunny Cars en MalagaCar.com. En als je wilt koppelen we je aan andere dames met dezelfde vlucht om de kosten/auto te delen.
  • Huur je liever geen auto? Dan brengen we je in contact met dames met dezelfde wens zodat jullie een taxi kunnen delen. Wij kennen een betrouwbaar taxibedrijf voor je. 

Uit wie bestaat het team ter plaatse?

Het Yoga Hotel team in Málaga bestaat uit Gwen (yogadocente en coach), Marlieke (kok) en Irene (organisatie). We staan te popelen om je te ontvangen. Lees hier meer over ons. 

Is de reis zakelijk aftrekbaar?

  • Ben je zelfstandig onderneemster? Dan bepaal je zelf wanneer én waar je werkt. En omdat een verblijf in het Yoga Hotel bijdraagt aan je persoonlijke en dus ook je zakelijke groei, zijn de kosten volgens bepaalde regels zakelijk aftrekbaar. Bovendien is er goede wifi. Je werk kan doorgaan. Ook dat maakt deze reis aftrekbaar.
  • Werk je in loondienst en combineer je het moederschap met je ambitie? Een bezoek aan het Yoga Hotel staat voor goede zelfzorg en werkt stress verminderend. En dat is belangrijk, voor je werkgever, voor je kids en vooral voor jezelf. Sommige werkgevers vergoeden het verblijf vanuit een persoonlijk ontwikkelingsbudget.

Hoeveel vrije tijd heb ik?

Er is geen vol programma. Dagelijks houden we de middagen vrij, globaal tussen 11.30 – 17.30u. In principe verzorgen we op woensdag en vrijdag een lunch, op donderdag en zaterdag is dit een late afternoon-snack zodat je meer tijd hebt om er op uit te gaan. De dagen passen we aan op basis van het weer, Spaanse invloeden en eventuele wensen van de groep.

En is voor jou één yogales per dag voldoende? Ook prima. Kan allemaal.

Wat is er te doen in de regio?

We hebben tips voor de leukste activiteiten, fijne terrasjes, mooie witte dorpjes of een toffe fietstoer door Málaga. En wist je al dat Nerja en Frigiliana –  het mooiste dorp van Spanje – dichtbij liggen? En dat Málaga het walhalla is van de dakterrassen?

Na boeking ontvang je een door ons samengesteld reisgidsje met al onze tips over de regio. Kun je niet wachten? Dan maken we even een bel-afspraak en vertel ik je meer. 

Help! Ik kan niet op de geplande data. Wanneer is de volgende?

Leuk dat je enthousiast bent! Stuur even een mailtje naar info@hetyogahotel.nl, dan houden we je op de hoogte van toekomstige reizen.

Heb je een andere vraag? Stel ‘m gerust!

info@hetyogahotel.nl 

WhatsApp Stel gerust je vraag